Projectteam Mozart

Dirigent Alexandros Kavvadas studeerde Piano, Koordirectie in Athene, Maastricht en Rome. Hij won twee grote Griekse orkestdirectie-competities en werkt sindsdien in Nederland met o.a. het Vocaal Ensemble Kerkrade, het Venrays Mannenkoor, Philharmonie Zuidnederland en Alden Biezen. Alexandros dirigeert (samen met Jori Klomp) het Mozart-project.

Zangcoach Anna Feldhausen behaalde in 2013 de Master Klassieke Zang op het Conservatorium Maastricht, waar zij in 2017 ook de opleiding Docent Muziek afrondde. Sinds 2013 is zij als zangdocente verbonden aan het United World College in Maastricht. Daarnaast is zij werkzaam als expert op het gebied van de zangstem bij de opleidingen Logopedie en Muziektherapie van Hogeschool Zuyd. Anna is bijzonder geïnteresseerd in de fysiologie van de stem en de adem, en werkt in haar lessen -zoals gegeven bij de KAM- met veel kennis en passie aan de ideale, individuele stemklank.

Zangcoach Florence Minon behaalde diploma’s voor de studies Kunstgeschiedenis en Muziekwetenschappen aan de Universiteit van Luik in 2010 en Klassieke Zang aan het Conservatorium van Maastricht en Karlsruhe in 2018. Sindsdien zingt zij als solist en koorlid in diverse operaproducties en oratoria. Bij KAM neemt zij de individuele zangcoachings voor haar rekening.

Koorklassen

Dirigent Hans Leenders gaf een inspirerende masterclass en werkte met het koor aan de Vespers van Mozart.

Giannis Montesantos en Anna Machiels gaven een workshop Beweging in Vorm. De koorleden leerden middels lijfelijke bewegingen de vorm van het gezongen werk herkennen.

Wieke van Rosmalen gaf een workshop Podiumpresentatie en Lichaamsbewustzijn. Niet alleen de stem zingt, het hele lichaam en alle zintuigen doen mee!